19:00

Toarpsalliansen

Referat: Grimsås/Hestra - Toarpsalliansen

Grimsås/Hestra - Toarpsalliansen F16 7-2 (6-1)
Trenden håller i sig. Vi gör en bra halvlek i varje match. Idag var det den andra. Grimsås är ett storvuxet och fysiskt lag som ofta spelar långa bollar bakom backlinjen på en duktig striker. Det visste vi om. Trots det stod det 3-0 efter 10 minuter. Det hann också bli 4-0 innan vi hittade rätt balans och positioner i laget. Vi försöker hela tiden spela bollen men lyckas inte riktigt få till det. Bollen kommer ofta bakom medspelaren eller på hälen. Vår reducering kommer på en jättefin hörna från Sandra. Bella stressar målvakten som boxar ut bollen till en helt fri Evelina, som får på ett fint, lågt skott i bortre burgaveln. Otagbart!
Ledningen för hemmalaget är odiskutabel även om det känns lite surt. Vi känner ju trots allt till deras spelidé rätt väl.
I andra halvlek lyfter vi oss betydligt. Första 10-15 minutern spelar vi jättebra och lyckas betydligt bättre med passningsspelet. Vi kliver också in och vinner fler närkamper. Reduceringen kommer därför välförtjänt. En fin upprullning från höger till vänster som avslutas med ett direktskott från Felicia. Vi lyckas skapa ytterligare några chanser men det gör också Grimsås. Dom lyckas också göra ett mål till och fastställer slutresultatet. Vi plockar med oss perioderna av bra spel och att vi, trots den tunga inledningen, kämpar alla 80 minutererna

ons 25 maj 2016, 19:00 Toarpsalliansen - Grimsås/Hestra 2 - 4